Ons verhaal

Het geheim van een goede kok? Een goede pan! Cook and Pan helpt jou graag een handje in de keuken. Dit doen wij door kwalitatief, modern en bovenal prachtig kookgerei aan te bieden.

Zo kan je de lekkerste gerechten klaar maken voor jouw gezin, vrienden of lekker voor jezelf! Vaak denk je er niet over na maar zodra je eenmaal kwalitatief en prachtige pannen en potten hebt, kan je niet meer zonder! Cook and Pan is vooruitstrevend met artikelen aanbieden uit hoogwaardig materiaal en tevens een genot voor het oog zijn, gemaakt door echte vakmensen! Van kookliefhebbers, voor kookliefhebbers!

Assortiment

Cook and Pan biedt een breed maar overzichtelijk assortiment aan, zo zit er voor iedereen wat tussen. Bij Cook and Pan vind je verschillende stijlen volgens de laatste trends. Ook staat milieubewust ondernemen hoog in het vaandel! Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk ecologische pannen aan te bieden op natuurlijke basis, zonder giftige stoffen. Hier vind je al het keukenmaterieel dat naadloos bij jouw wensen aansluit. Laat je door ons inspireren!

 

 

Rocco series Cook and Pan dikke pannen aluminium 9 laags antikleeflaag gesmede bodems

Waar staan wij voor? 

Cook and Pan staat voor kwaliteit, modern en prachtig kookgerei. Wij zijn de eerste gedachte als je denkt aan fantastische Cookware. Wij zoeken speciaal voor jou de beste en uniekste artikelen voor in de keuken, zo kan je met een gerust hart de lekkerste gerechten op tafel toveren. Wij houden niet van duf kookgerei, koken doe je hele dagen en mag wat ons betreft niet een ondergeschoven kindje zijn, je hoeft niet te koken met saai kookgerei, verwen jezelf met keukengerei waar je plezier uithaalt. We willen graag dat jij gezond kookt, dus zonder giftige en schadelijke stoffen als Pfoas/Pfas/Telfon. Onze gehele aanbod bestaat daarom uit 100% veilige pannen. Zodra je eenmaal een uniek artikel van Cook and Pan hebt aangeschaft weet je wat je gemist hebt. De beste keukenhulpjes die van je diner een feestje maken.

 Go Green pannen plantaardige pannen uit gerecycled materiaal met keramische anti aanbaklaag uit avocado olie-en water basis

Service van A tot Z!

Bij Cook and Pan shop je niet alleen voor onze prachtige artikelen, wij leveren een uitstekende service, je wordt altijd up to date gehouden van jouw bestelling per mail, wij geven je graag op maat advies van het hetgeen jij wenst aan te schaffen. Ook informeren wij je over de handigste tips en beste recepten die jij je maar kan bedenken, uiteraard geven wij zo nu en dan ook een leuke korting. Wil je onze acties niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

Bij Cook and Pan vinden we niet gauw iets ‘genoeg’ wij willen zorgen voor de ultieme klantbelevenis! Met onze ruime ervaring mogen wij wel zeggen dat wij enorm betrouwbaar en een groot klant gevoel hebben, daarom garanderen wij je 100% koperbescherming! Wat houdt dit in? Mocht er iets gebeuren met je bestelling buiten jou macht om, dan heb je altijd recht op een nieuw artikel, een soortgelijk artikel of jouw geld terug! Met het lage retourpercentage is de kans klein, maar mocht er per ongeluk iets fout lopen dan ben je volgens bovenstaande nooit verantwoordelijk.

Zoals je leest zien wij graag enkel tevreden klanten. Hier doen wij dan ook graag een extra (grote) stap voor. Dit begint natuurlijk met het maken van geweldige producten en eindigt met de beste klantenservice en product garantie.

Wij snappen dat je enkel nuttige mails wenst te ontvangen, onze nieuwsbrief wordt niet gespamt en staat boordevol met handige en praktische informatie. Je kan jezelf ook op elk gewenst moment uitschrijven. 

Mocht je graag met ons in contact komen dan kan dit uiteraard, wij zijn bereikbaar via onze mail (info@CookandPan.nl) en ons contactformulier. Wij streven erna om elke mail binnen 1 á 2 werkdagen te beantwoorden. 

 

Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met onze artikelen, ben jij de volgende?

Groeten,

Het Cook and Pan team. 

 

KVK: 84614285

BTW: NL 003989168B74

E-mailadres: Info@CookandPan.nl

Adres:

Cook and Pan
Nobelstraat 19
7134 PZ - Lichtenvoorde