Verzenden en retourneren

 • Verzenden en verzendwijze:

  Zodra jouw bestelling voor 23.59 is geplaatst wordt deze diezelfde dag verwerkt. Wij werken met verschillende magazijn (fulfillment)locaties die ieder hun eigen leverancier hebben. Iedere bezorging vindt plaats met DHL. Houd daarom goed jouw mail in de gaten voor de track and trace, controleer ook regelmatig de ongewenste mailbox. Doorgaans duurt het 1 tot 3 werkdagen om jouw pakket af te leveren in Nederland, België en Duitsland, tenzij anders aangegeven bij het artikel.  
  Wij verzenden alle pakketten binnen Nederland en België compleet gratis ongeacht het aankoopbedrag. Voor bestellingen naar Duitsland vragen wij een subtiele vergoeding van 4,50.

 • Levertijd:

  Producten die direct uit onze voorraad leverbaar zijn ontvang je in Nederland binnen 1 werkdag in huis. Indien producten vanuit onze fulfillmentlocatie verzonden worden kan het 1 tot 3 werkdagen duren, tenzij anders staat aangegeven bij het artikel. 

 • Retourneren:

 • Het overkomt iedereen wel eens dat je wat bestelt en bij ontvangst van het product blijkt toch dat er een verkeerde keuze gemaakt is. Dit is geen enkel probleem bij Cook and Pan. De voorwaarden staan hieronder vermeld. Bij Cook and Pan genieten je van een ruime bedenktijd van 30 dagen. De norm in Nederland is normaal gesproken 14 dagen, wij snappen dat je niet altijd de tijd hebt om het product uit te pakken, vandaar dat wij je graag wat extra tijd hiervoor willen geven. 

Een product retourneren is geen enkel probleem. Ongebruikte producten kunnen uiteraard worden teruggestuurd in de originele verpakking verpakt met doorzichtige tape, met andere tape raakt de doos namelijk beschadigd. De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij het artikel defect geleverd is en dit vooraf gecommuniceerd is. 

Retourzendingen dienen heelhuids terug te komen zodat wij de volgende klant blij kunnen maken met dit artikel. Alle retourzendingen worden zorgvuldig gecontroleerd. 

Wij zullen het aankoopbedrag vergoeden als: 

- Onbeschadigd retour gekomen in de originele doos met originele verpakking.

- Er niet getekend op de verpakking is.

- Er vooraf duidelijk gecommuniceerd is over de reden van retourneren, zo ontstaan er geen verrassingen voor beide partijen.

- Het artikel ongebruikt is. Wegens hygiënische reden kunnen wij een product waar reeds mee gekookt is of in gebruik genomen is niet opnieuw terugnemen.  

Dit zijn de enige eisen waaraan je dient te voldoen, valt wel mee toch? Indien er goed geretourneerd is kunnen wij sneller het aankoopbedrag terugstorten naar je, geef ons echter eventjes de tijd om alles (goed) te verwerken. 

 

Klachten:

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt, wij streven er altijd naar om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, helaas kunnen ook wij af en toe een klein foutje maken. Dit willen wij natuurlijk zo snel mogelijk rechttrekken. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail of regulier post. E-mailadres: info@cookandpan.nl

 

Schade:

Is er sprake van schade of een productiefout? Komt een bestelling aan en is er iets kapot gegaan tijdens transport laat ons dit zo snel mogelijk weten. Schades moeten binnen 3 werkdagen na afleverdatum bij ons per e-mail gemeld worden. Wat te doen? Stuur ons een e-mail met de volgende gegevens:

 1. Jouw ordernummer
 2. Foto's van de schade en de verpakking
  • één foto van de buitenverpakking met het label zichtbaar.
  • één foto van de binnen verpakking en het beschermingsmateriaal.
  •  Foto’s van de artikelen. Dit betekent een foto van alle artikelen samen en een paar detailfoto’s.
   Deze foto's zijn nodig voor het afhandelen van de schade.
 3. Het artikelnummer waar het om gaat

Na deze gegevens te hebben ontvangen komen zij zo spoedig mogelijk met een passende oplossing. Geef ons hiervoor even te tijd om dit allemaal kort te sluiten en alles zo goed als mogelijk te verwerken. Wij streven er altijd na om binnen 1 á 2 werkdagen te reageren.

 

Cook and Pan. 

Wat wil je bekijken?

BLOG: Recepten Inspiratie

Inspiratie op doen voor de lekkerste recepten? Ontdek ons digitale kookboek aan recepten hier!

BLOG: Tips & Tricks

Altijd al willen weten wat nou de beste manier is van koken? Of de onderhoud van je pan? Je vindt het hier!

×