Waarom de slimme 'Honey' collectie perfect voor jou is.

Waarom de slimme 'Honey' collectie perfect voor jou is. 

Eten voorbereiden als een pro, Cook and Pan maakt het mogelijk met de Honey collectie kookpannen.

Cook and Pan Honey koekenpan Honinggraad anti aanbaklaag Hexagon

 

Heerlijke maaltijden maken hoeft niet meer gecompliceerd te zijn! 

 

We willen allemaal hetzelfde: slagen in de keuken. Maar we kunnen niet allemaal jaren besteden aan het leren van culinaire technieken.

Gelukkig is dat ook niet nodig! De speciale Honinggraad Anti-aanbaklaag in deze pan is ongeëvenaard in de wereld voor hoogwaardige kookpannen, als je het ons vraagt is het dan uiteraard de beste in zijn soort!

Kook met gemak 100% veilig op hoge temperaturen. De unieke anti-kleef laag is gemaakt uit veilige stoffen en goed voor jouw gezondheid. Compleet vrij van chemische stoffen als pfoas/pfas/teflon. We vinden het belangrijk dat je gezond eten bereid voor jouw vrienden, familie en uiteraard voor jezelf.

Vlees bereiden in koekenpan Honey met honinggraad design anti aanbaklaag zilveren pan

 

 

Hoe werkt deze speciale Honinggraad design?

Door onze jarenlange ervaring en veel testen hebben wij het perfecte resultaat weten te bereiken! Bij de ‘Honey’ Collectie werken bij met drie lagen, dit wordt ook wel ‘3-Ply’ of Tri-Ply’ genoemd.

Laag 1: Hoogwaardige Roestvrij staal, dit zorgt ervoor dat de pannen op alle warmtebronnen functioneert met maximale prestaties, uiteraard ook inductie.

Laag 2: Aluminium, dit soort aluminium zorgt voor een snelle maar gelijkmatige warmteverdeling zodat jouw gerecht aan alle kanten goed gebakken wordt. In tegenstelling tot dat één kant meer gaar is dan de andere kant. Tevens bespaar je door de snelle geleiding van hitte gemiddeld 30% energie.

Laag 3: We sluiten af met wederom een laag hoogwaardige Roestvrij staal.

De unieke honinggraad anti-aanbaklaag:

Het Honinggraaddesign wordt met een speciale laser in de coating gebrand, dit is een tijdrovend proces wat zorgt voor de beste kookresultaten. Dit proces zorgt voor een aaneenschakelingen van ‘pieken en dalen’ in de anti-kleeflaag. De anti aanbak coating bevind zich in het ‘dal’. De roestvrijstalen pieken zorgt voor extreme stevigheid en het perfect aanbraden van vlees en vis. Door de rvs pieken kan je ook stalen kookgerei gebruiken in de pan zonder dat er krassen ontstaan.

Ze bieden het beste van twee werelden: de anti-aanbakfunctie die iedere kok zo weet te waarderen, in combinatie met de duurzaamheid van een professionele roestvrijstalen of gietijzeren pan.

Honinggraad structuur Hexagon Cook and Pan Honey Koekenpan 3 ply tri ply

 

Gezonde pannen voor een betere wereld.

De Honey collectie is geproduceerd uit veilig materiaal, je bent al gezond bezig voordat je jouw etenswaren in de pan doet! Wij kiezen bewust voor veilige pannen, waar andere gebruik maken van chemische stoffen zoals pfas/pfoas die bij hoge hitte vrijkomen en in jouw eten kunnen belanden gaan wij voor 100% veilig! Dit is wel zo fijn om te weten zodat je met een gerust hart de lekkerste gerechten kan bereiden.

Ook maken wij zoveel als mogelijk van gerecycled materiaal die niet belastend is voor het milieu.

 

3-ply koekenpan honey van Cook and Pan

 

Simply the best

Onze klanten staan voorop! We hebben gelukkig al velen kunnen verblijden met onze hoogwaardige en unieke pannen. Dit omdat wij zelf kookliefhebbers zijn met jarenlange ervaring, hierdoor weten wij exact wat je nodig hebt in de keuken om van elke maaltijd een feestgerecht te maken! 

Bekijk hier het verschil tussen de Honey Collectie en andere pannen: 

 

Vergelijkingsgrafiek Cook and Pan honey rvs pannen en andere

 

Ben jij benieuwd naar de Honey collectie? Klik dan hier om ze te bekijken! 

 

Bij Cook and Pan geniet van je altijd van 100% koper bescherming, bestel je voor 17.00? Dan wordt jouw bestelling diezelfde dag verzonden. Ook zijn wij 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen over artikelen, advies, informatie of om gezellig even 'hoi!' te zeggen. 

 

Wat wil je bekijken?

BLOG: Recepten Inspiratie

Inspiratie op doen voor de lekkerste recepten? Ontdek ons digitale kookboek aan recepten hier!

BLOG: Tips & Tricks

Altijd al willen weten wat nou de beste manier is van koken? Of de onderhoud van je pan? Je vindt het hier!

×